Uncategorized

Είναι ζεστό: Ώρα να ψωνίσετε Everlane

που ιδρύθηκε το 2010, καθώς και κατανοητό για τη συνεργασία με τα ειλικρινά εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, το Everlane είναι ουσιαστικά το όνειρό σας. Σε εξαιρετικά σημεία κόστους, καλύπτουν τα πάντα. Στάλη ντουλάπας στο κεφάλι-to-toe (που δεν φαίνονται βασικά), εκπληκτικά καθώς και εξαιρετικά λειτουργικά αξεσουάρ (*βήχας*αυτά τα παπούτσια εσείς οι άνθρωποι*βήχας*), καθώς και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Όλα σε μια πληθώρα εκπληκτικών χρωμάτων.
Τι φανταστική λέξη, πληθώρα.

Everlanethe Denim Jacket

Everlanethe Ιαπωνικά Goweave Αμάνικο φόρεμα περιτύλιγμα

Everlanethe Editor Slingback

Μόλις πρόσφατα πήρα αυτό το εξ ολοκλήρου Everlane ψάχνει για μια περιστροφή. Γι ‘αυτό και τώρα κάνω ένα beeline πίσω στις νέες αφίξεις τους για όλα τα προϊόντα μου για το καλοκαίρι. Εδώ, χρησιμοποιώ το ιαπωνικό φόρεμα περιτύλιγμα αμάνλας, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα καθώς και μόνο $ 100. Είναι φτιαγμένο από ένα drapey, ανθεκτικό σε ρυτίδες υλικό, καθώς και είναι απολύτως τέλειο για τις μη εγκατεστημένες εργάσιμες ημέρες. Είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χτύπημα, ωστόσο εκτιμώ την κατανόηση ότι θα μπορέσω να το φορέσω αβίαστα μετά το χτύπημα.
Μου αρέσει επίσης να το συμπληρώσω με το σακάκι τζιν της μάρκας, αφού καταλαβαίνετε ακριβώς πώς μπορεί να πάρει το A/C. Έχει την καλύτερη κάπως μεγάλη σιλουέτα, καθώς και μια τέτοια μεγάλη δομή-είναι πραγματικά το μόνο που πηγαίνει με το μπουφάν που απαιτείται να συσκευάσετε στην τσάντα του Σαββατοκύριακου όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν. Οτιδήποτε άλλο αισθάνεται ανόητο για να φέρει γύρω.
Και δεδομένου ότι το μόνο πράγμα που μου αρέσει πολύ περισσότερο από ένα μεγάλο διαμέρισμα είναι ένα μεγάλο sling-back επίπεδη σε μια εντυπωσιακή σιλουέτα που είναι διαθέσιμη σε πέντε χρώματα, έχω επιλέξει το slingback του Editor που θα καταλήξει γρήγορα να είναι η εργάσιμη ημέρα σας παπούτσι όλο το καλοκαίρι. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να θαυμάσετε τη χρονοβόρα του ιμάντα τακουνιών καθώς και αυτό το εκπληκτικό τετράγωνο vamp. Έτσι κολακευτικό, μπορώ να απαιτήσω να επιστρέψω για αυτήν την έκδοση.

Everlanethe Denim Jacket

Everlanethe Editor Slingback

Επίσης, μια λέξη σε αυτό το tote: μου αρέσει αυτή η τσάντα. Θα σας πάρει οπουδήποτε αυτό το καλοκαίρι, από οδικά ταξίδια στο Park Picnics, με την προϋπόθεση ότι η καλύτερη δομή της δεν θα πετάξει σε κάθε ευκαιρία. Η αλήθεια που είναι ανοιχτή για απλή πρόσβαση κερδίζοντας είναι πραγματικά ένα μεγάλο όφελος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων, όταν η απαίτηση να είστε σε θέση να ταχέως καθώς και να πάρει γρήγορα βασικά στοιχεία (πετσέτες, ανάγνωση παραλίας, ανοιχτά μπουκάλια, το ονομάζετε!) έξω χωρίς να αποσυνδέσετε ή να καταργήσετε μια πολύ πιο δύσκολη τσάντα μεταφοράς. Διατίθεται σε επτά (yep, επτά) χρώματα και σε 175 δολάρια για ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας που πραγματικά δεν μπορείτε να το νικήσετε.

Everlanethe Day Market Tote

Εάν η ντουλάπα σας είναι λιγότερο έτοιμη για ζεστό καιρό από ό, τι θέλετε να είναι, η συντόμευση στυλ είναι Everlane. Όποια και αν είναι η απαίτηση για την καθημερινή σας, αρκετά δημιουργημένη, ευέλικτη, προσιτή, υψηλή ποιότητα, καθώς και τόσο κομψό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ζεστό εκεί έξω – ας είναι φόρεμα σαν αυτό.

Χάρη στο Everlane καθώς και στο ShopStyle για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *